Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

PCZapper nu met gratis software voor breedband TV

Leestijd: 2 minuten

Het jonge Nederlandse bedrijf PCzapper.TV komt deze week met PCzapper FREE. Met deze gratis te downloaden software kun je van je PC een breedband TV maken.

Skype-model: gratis
Het bedrijf  waar onder meer trendwatcher Vincent Everts achter zit, adopteert hiermee het 'Skype-model'. Net als bij Skype is de software voor iedereen gratis en moet voor aanvullende diensten en de zogeheten PC/TV connectiekit worden betaald.

Vincent Everts: “Onze kracht is dat we het makkelijk maken voor de gebruiker om televisie via breedband te kijken zowel op de PC als op TV. Onze Happy Zappers blijken gemiddeld bijna 10 maal zoveel films, clips, gemiste uitzendingen en andere videos online te kijken als gewone internetgebruikers.”

Directeur Jan Prins voegt daaraan toe “Wij combineren de functionaliteit van de PC met het comfort van de TV. Op termijn is PCzapper een alternatief voor de videotheek om de hoek en de videorecorder. Persoonlijk vind ik onze user club het mooiste. Hier zijn duizenden amateurfilmpjes in terug te vinden. Dit onderdeel is echt van en voor de gebruikers”.

Wat is PCzapper en wat kun je ermee?
Met PCzapper hoef je geen programma’s meer op te nemen maar kun je ze eenvoudig van internet plukken. De voordelen zijn duidelijk, geen videorecorder meer nodig en nooit meer de frustratie van een gemiste of te laat gestarte televisie-uitzending.

De PCzapper TV Portal staat naar eigen zeggen garant voor eindeloos kijkplezier via internet: 'Nu al kunnen gebruikers met PCzapper vrijwel alle Nederlandse producties van RTL, Talpa en Publieke Omroep kijken wanneer ze willen. Met PCzapper bestel en bekijk je ook eenvoudig films via breedband bij de grootste online videowinkels van Nederland (MAXX-XS en Directmovie). Vanaf nu kijk je wat je wilt, wanneer het jou uitkomt, interactief.'

PC/TV connectiekit met afstandsbediening
Naast de software levert het bedrijf ook een handige en eenvoudig te installeren PC/TV connectiekit met afstandsbediening waarmee je de PC eenvoudig aansluit op de TV zonder dat je één van beiden hoeft te verplaatsen. Het revolutionaire van PCzapper zit hem erin dat je alles wat je op PC kan doen, dus ook op TV kunt brengen.

In 2005 zijn in Nederland ongeveer 200 miljoen online filmpjes en uitzendingen via internet bekeken. Wereldwijd zijn het er al 11 miljard (cijfers Intel). In 2006 zal dat aantal minstens verdubbelen verwachten experts.

Zie ook: Alles over Media Center's  (met bestelmogelijkheid)

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie