Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Per 1 september aansluitkosten op Telfort Internet Basis

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Vanaf 1 september zal Telfort aansluitkosten in rekening brengen op het abonnement Internet Basis eventueel in combinatie met vast bellen. Bij de beide snellere abonnementen Plus (tot 20 Mb) en Max (tot 40Mb) blijven de aansluitkosten gratis.

Vaste lage maandprijs
Omdat het KPN-merk wil vasthouden aan de vaste lage maandprijs van 19,95 euro is ervoor gekozen om de verhoging te verwerken in de eenmalige verzend- en administratiekosten van 14,95 euro. Hiermee komt het totale jaarbedrag op 254,35 euro.

Telfort Internet Plus sneller en goedkoper
Het merkwaardige feit doet zich voor dat Telfort Internet Plus (2½ x zo snel) op jaarbasis goedkoper is dan Internet Basis. Dat komt omdat er op dit abonnement een enorme actiekorting wordt gegeven. Het eerste jaar kost het 17,50 euro per maand, daarna 24,95 euro. Zodoende komt het totale jaarbedrag op 210 euro, ruim 40 euro goedkoper dan Basis, terwijl je er een veel snellere verbinding voor krijgt.


Telfort Internet Plus is daarmee ook het voordeligste abonnement van Nederland, zoals blijkt uit de TOP 5 op Internetten.nl. Daarnaast was Internet Plus in 2010 de winnaar van de Prijssnelheidstest op Internetten.nl. Ook dit jaar haalt dit abonnement al maandenlang de hoogste rating.

Geactualiseerd: vrijdag 26 mei 2023

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.