Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Planet Internet introduceert ISDN 100

Leestijd: 1 minuut

Planet Internet introduceert binnenkort als eerste internetprovider het product ISDN 100 uur op de Nederlandse markt. Het is een nieuw inbelabonnement, waarmee men kan internetten voor een vast bedrag per maand via ISDN, zonder telefoonkosten.

Met ISDN 100 uur kan men 100 uur per maand internetten voor € 24,95, inclusief abonnement en internet-telefoontikken. Ook krijgt men 4 mailboxen, 5 aliassen per mailbox en een homepage ruimte van 25 MB. 

ISDN 100 uur is interessant voor degene die niet kan beschikken over breedband (ADSL of kabel) en ongeveer 20 à 30 uur per maand internet of regelmatig  e-mail checkt en e-mails verstuurt.

Met een rekenvoorbeeld maakt Planet Internet duidelijk dat het nieuwe inbelabonnement een voordeel van ruim 12 euro kan opleveren bij 20 uur per maand internetten. De vergelijking is gemaakt met een ISDN-aansluiting met een inbelabonnement van €3 per maand, waarbij de internettikken zijn gebaseerd op KPN BelBasis met voordeelnummerkorting. 

Bij overschrijding van de 100 uur moet per minuut bijbetaald worden. De hoogte ervan is nog niet bekendgemaakt.

Naar verwachting is het ISDN 100 uur abonnement in september beschikbaar.

Geactualiseerd: maandag 1 september 2003
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.