Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Hoe veilig is jouw online thuisomgeving?

door Jeanet Woldring

Benieuwd hoe veilig jouw online thuisomgeving is? Dat kun je checken op Hackman.nl, het nieuwe platform van de Stichting Internet Domeinnaamregistratie Nederland (SIDN). Op een erg leuke manier kun je hier ontdekken, ervaren en leren hoe veilig jij online bent. Een aanrader!

hackman-nl.PNG

Mensen bewust maken

Met Hackman.nl wil SIDN Nederlanders bewust maken van de risico’s die er zijn bij het gebruik van internet, als je geen veiligheidsmaatregelen treft. Omdat het internet zich in een hoog tempo ontwikkelt en het aantal online mogelijkheden toeneemt, is het belangrijk te kunnen vertrouwen op kwaliteit, veiligheid en privacy. 

Veel interactie

Volgens SIDN is de campagne deze zomer een groot succes geworden en overtrof het de verwachtingen met bijna 1,3 miljoen views. Ruim 600.000 Nederlanders zagen hoe Hackman Lieke van Lexmond met succes wist te hacken. 

Onder meer RTL Boulevard pikte de campagne op en meer dan 25.000 internetgebruikers reageerden op social media. Ook werden de tests op Hackman.nl ingevuld door bijna 30.000 gebruikers. Vooral de test over veiligheid op de smartphone sloeg aan.

Online veiligheid centraal

Ben jij benieuwd hoe het zit met jouw online veiligheid zowel thuis als op je mobiel, daag Hackman dan uit. Echt een aanrader!

hackman.PNG

Hackman krijgt een vervolg

Het is de bedoeling dat Hackman in de toekomst nog veel meer gaat doen. Komend najaar gaat SIDN nieuwe activiteiten op het gebied van online security ontplooien. Daarbij gaat Hackman zeker een rol spelen. Wordt vervolgd.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reageren

Navigatie