Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Prijssnelheidstest augustus 2011

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

In de uitslag van de Internetten.nl iPing prijssnelheidstest augustus 2011 hebben enkele verschuivingen plaatsgevonden ten opzichte van de vorige maand.

Internet
Telfort is nog steeds niet van de eerste plek af te slaan en staat nu voor de18e opeenvolgende keer op de eerste plaats in de categorie internet abonnementen met Telfort Internet Plus 20Mb. Bij dit abonnement wordt een snelheid boven de 10 Mb/s gemeten, voor € 210,- per jaar. Ook deze periode is er in deze categorie slechts één provider die de maximale score van 5 haalt.

Internet en Bellen
In de categorie internet en telefonie pakt Telfort de eerste plaats terug van Tele2 die nu op op een 7e plek staat. De nummers twee en drie in deze categorie worden ingenomen door UPC met het 120 MB Internet & Bellen en Ziggo met het Internet Z2 + Telefonie Z1 abonnement.

Internet en Bellen en TV
In de categorie internet, telefonie en televisie heeft Ziggo de tweede plaats van UPC overgenomen. UPC staat overigens nog wel bovenaan met het Alles-in-1 Sneller Internet 120 Mb abonnement. Hoewel de pakketten van UPC en Ziggo niet de goedkoopste* zijn, bieden ze wel de hoogste snelheden aan waardoor ze naar verhouding erg scherp geprijsd zijn.

* Wie voor een Alles-in-1 pakket voor de goedkoopste gaat, is het beste uit bij Scarlet, Online en Tele2.

Geactualiseerd: vrijdag 24 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.