Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Prijssnelheidstest december: Telfort en UPC weer bovenaan

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Telfort en UPC halen opnieuw de beste prijssnelheidsscore. Dat blijkt uit de testresultaten van van de Internetten.nl iPing prijssnelheidstest december 2010. Er zijn nauwelijks verschuivingen geweest ten opzichte van een maand eerder. Telfort haalt opnieuw de hoogste score bij de internet(+bellen) abonnementen in de laagste prijscategorie. Tele2 heeft hier de tweede plaats weten te behouden.

Ook bij de Internet+Bellen pakketten neemt Tele2 de tweede positie in, al haalt dit abonnement nu een score van 4 in plaats van 5. Telfort staat ook hier onveranderd op de eerste plaats bij de goedkoopste abonnementen. Het Alles-in-één voordeelpakket van UPC staat nog steeds als beste bovenaan bij de Internet + Bellen + TV abonnementen in de categorie tot € 600,-.

Internet abonnementen (tot € 240,-):

  • Telfort Internet Plus 
  • Tele2 Internet tot (20Mb) 

Internet+Bellen abonnementen (tot € 360,-):

  • Telfort Internet Plus en Vast bellen 
  • Tele2 Internet (tot 20Mb) en vast bellen 

Internet+Bellen+TV abonnementen (tot € 600,-):

  • UPC Alles-in-1 Voordeelpakket Standaard 
  • Tele2 TV, Internet en Bellen tot 20 Mb 


In een volgend artikel publiceren we, aan de hand van het scoreverloop van de laatste 12 maanden, de drie beste abonnementen van 2010.

Geactualiseerd: vrijdag 16 december 2022

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.