Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Prijssnelheidstest januari 2011

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Het lijkt traditie te worden: Telfort en UPC halen opnieuw de beste prijssnelheidsscore. Dat blijkt uit de testresultaten van van de Internetten.nl iPing prijssnelheidstest januari 2011. Er zijn bijna geen verschuivingen geweest ten opzichte van een maand eerder.

Telfort haalt opnieuw de hoogste score bij de internetabonnementen in de laagste prijscategorie. Tele2 heeft hier eveneens de tweede plaats behouden. Datzelfde geldt voor Internet+Bellen, al geldt voor Tele2 dat het 2-in-1 abonnement als vanouds weer een 5 heeft in plaats van een 4 zoals in december. 

UPC heeft eind januari de Alles-in-1 pakketten aangepast. Desondanks behaalt het Alles-in-1 Voordeelpakket nog altijd de beste prijssnelheidsscore in de laagste prijscategorie Internet + Bellen + TV abonnementen.

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.