Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Prijssnelheidstest januari 2012

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

In de uitslag van de Internetten.nl iPing prijssnelheidstest januari 2012 hebben geen spectaculaire verschuivingen plaatsgevonden ten opzichte van de maand daarvoor. Het is Tele2 voor de tweede achtereenvolgende keer gelukt in alle categorieën op de eerste plaats te staan! Dat wil zeggen dat deze provider de hoogste prijssnelheidscore heeft behaald voor internet, internet plus bellen én alles-in-1. Best bijzonder, aangezien Tele2 eind januari de prijzen aangepast heeft.

Bij de internetabonnementen staat T-Mobile op de derde plek en bij de 2-in-1 abonnementen is Tele2 alleenheerser. De kabelabonnementen laten het dus afweten deze maand. Alleen bij de 3-in-1 pakketten scoort kabelaar Ziggo goed qua verhouding prijs/snelheid.

De score in de prijssnelheidstest is gebaseerd op de snelheid van een internetverbinding, in vergelijking met andere pakketten in dezelfde prijscategorie. Een hoge score in een categorie van voordelige internetverbindingen wil dus niet zeggen dat dit de snelste verbinding van Nederland is, maar dat deze sneller is dan andere pakketten die ongeveer evenveel kosten.

Geactualiseerd: woensdag 12 juli 2023

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.