Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Prijssnelheidstest juli 2011

Leestijd: 2 minuten

In de uitslag van de Internetten.nl iPing prijssnelheidstest juli 2011 hebben enkele verschuivingen plaatsgevonden ten opzichte van de vorige maand.

Internet
Telfort staat voor de 17e opeenvolgende keer op de eerste plaats in de categorie internet abonnementen met Telfort Internet Plus. Bij dit abonnement wordt een snelheid boven de 10 Mb/s gemeten, voor een prijs van minder dan 300 euro per jaar. Hiermee doet Telfort haar naam als prijsvechter dus alle eer aan! In deze categorie is er slechts een provider met een score van 5, derhalve laten we de providers achterwege die op plek 2 en 3 zijn geëindigd.

Internet en Bellen
In de categorie internet en telefonie heeft Telfort de eerste plaats moeten afstaan aan Tele2 Internet & Bellen tot 20 Mb/s, al is de rating prijs/snelheid gelijk. Beide abonnementen kosten nog geen 300 euro per jaar. Tele2 is 10 euro goedkoper, maar qua gemeten downloadsnelheid en pingtijd scoort Telfort iets beter.

Internet en Bellen en TV
De categorie internet, telefonie en televisie wordt gedomineerd door de aanbieders van kabeltelevisie, UPC en Ziggo. Hoewel ze niet de goedkoopste* zijn, bieden ze wel de hoogste snelheden aan waardoor ze naar verhouding erg scherp geprijsd zijn. Op de eerste plaats in deze categorie stond de vorige maand UPC Alles-in-1 Sneller Internet 60 Mb, nu is dat het pakket met 120 Mb. Ziggo Alles-in-1 Extra is een plaatsje gezakt. 

* Wie voor een alles-in-1 pakket voor de goedkoopste gaat, is het beste uit bij Scarlet, Online en Tele2. 

Geactualiseerd: vrijdag 24 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.