Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Prijssnelheidstest juli 2016

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Op zoek naar een andere internetprovider, omdat je aanbieder de prijzen verhoogde per 1 juli? Bekijk dan wie deze maand de hoogste prijs/snelheidsscore haalden en stap over. Je bent het beste uit met een alles-in-1 abonnement. Internet, digitale tv en telefonie bij één aanbieder is goedkoper dan losse abonnementen van verschillende providers.

Prijsverhoging per 1 juli

De grote providers KPN, Ziggo, Telfort en XS4ALL hebben hun prijzen per 1 juli verhoogd. Wil je niet meer betalen voor je abonnement? Dan kun je overstappen, met een alles-in-1 abonnement ben je het voordeligst uit. Bekijk welke totaalpakketten beschikbaar zijn op jouw adres.

Kun jij de snelheid halen?

Wie levert er op jouw adres en welke snelheden zijn haalbaar? Na het doen van de postcodecheck verschijnen de beschikbare pakketten. Op de website van de aanbieder zie je wat de werkelijke snelheid is. De echte snelheid valt niet altijd op, dus het blijft opletten! Maar controleer voor je overstapt eerst nog even wie op 11 juli de hoogste prijs/snelheidsscore haalden.

Internet + bellen + televisie

De uitkomsten qua prijssnelheid van de Alles-in-1 pakketten zijn ongewijzigd ten opzichte van de vorige maand. Tele2 blijft staan op de eerste en tweede positie. Fiber staat met het Fiber All in One Light pakket voor een prijs van bijna 450 euro nog steeds op de derde plaats. Fiber geeft nieuwe klanten de eerste 3 maanden in totaal 90 euro korting. Ziggo is daardoor nog niet terug in de Top 3.

De rangorde is gebaseerd op de peildatum van 11 juli 2016. Het icoon met twee horizontale zwarte strepen betekent dat het een ongewijzigde situatie is ten opzichte van vorige maand. 

Provider Pakketnaam Per maand Prijs 1e jaar Snelheid Mbps Prijs/snelheid
= Internet Extra, Bellen & TV Light

€ 38,00

€ 382,00 100 / 10
= Internet Extra, Bellen & TV Basis

€ 40,00

€ 400,00 100 / 10
= Fiber All in One Light

€ 39,95

€ 449,30 100 / 30 

De prijssnelheidsscore is een combinatie van de maximaal haalbare snelheid, zoals aangegeven door de provider en de prijsinformatie afkomstig van Internetten.nl. Een groene balk is de hoogst haalbare score voor een abonnement, dat betekent de beste verhouding tussen prijs en snelheid. Tijdens de test worden glasvezelpakketten en tweejarige pakketten niet meegenomen. 

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.