Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Prijssnelheidstest juni 2011

Leestijd: 2 minuten

   

Internet Plus

Internet Plus en vast bellen

Alles-in-1 Sneller Internet 60 MB

De Nuria.nl & Internetten.nl prijs/snelheids score heeft met ingang van deze maand enkele wijzigingen ondergaan. Net als voorheen is deze score gebaseerd op meetresultaten van klanten van de providers, in verhouding tot de totale kosten in het eerste jaar van het abonnement. Tot voor kort werden de abonnementen ingedeeld in verschillende prijscategorieën, vanaf deze maand staan ze in één overzicht. Nieuw is dat we nu ook rekening houden met het verschil in snelheid wat er gemeten wordt door de klanten, en wat de aanbieders zelf zeggen dat ze kunnen halen. Providers die een nauwkeurige opgave geven van hun snelheden, worden daarvoor beloond in de score!

In de uitslag van de iPing prijssnelheidstest juni 2011 staat Telfort voor de 16e opeenvolgende keer op de eerste plaats in de categorie alleen internet met Telfort Internet Plus. Bij dit abonnement wordt een snelheid boven de 10 Mb/s gemeten, voor een prijs van minder dan 300 euro per jaar. Telfort doet haar naam als prijsvechter eer aan door ook in de categorie internet en telefonie de eerste plaats te behalen met Telfort Internet Plus en vast bellen.

De categorie internet, telefonie en televisie wordt gedomineerd door de aanbieders van kabeltelevisie, UPC en Ziggo. Hoewel ze niet altijd de allergoedkoopste zijn, bieden ze wel de hoogste snelheden aan waardoor ze naar verhouding erg scherp geprijsd zijn. Op de eerste plaats in deze categorie staat UPC Alles-in-1 Sneller Internet 60 MB.

Internet abonnementen:

  1. Telfort Internet Plus iPing rating 5
  2. Tele2 Internet (tot 20 Mb) iPing rating 4
  3. Online Snel Internet iPing rating 3

Internet+Bellen abonnementen:

  1. Telfort Internet Plus en vast bellen iPing rating 5
  2. Tele2 Internet (tot 20 Mb) en Bellen iPing rating 5
  3. Online Goedkoop Internet + Bellen Soms iPing rating 3

Internet+Bellen+TV abonnementen:

  1. UPC Alles-in-1 Sneller Internet 60 MB  iPing rating 5
  2. Ziggo Alles-in-1 Extra iPing rating 5
  3. UPC Alles-in-1 Sneller Internet 120 MB iPing rating 5
Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie