Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Prijssnelheidstest maart 2011

Leestijd: 2 minuten

   

Internet Plus

Internet Plus en vast bellen

Alles-in-1 voordeelpakket

Categorie tot € 240,-

tot € 360,-

tot € 600,-

Consumenten die op zoek zijn naar de beste verhouding tussen prijs en snelheid waren afgelopen maand wederom het beste uit bij Telfort en UPC. Dit blijkt uit de iPing prijssnelheidstest maart 2011. Er zijn wel een aantal wijzigingen geweest bij andere pakketten.

Een maand geleden heeft Online de tweede plaats overgenomen van Tele2 in de categorie snelste internetabonnementen onder de 240 euro. Telfort haalt hier opnieuw de hoogste score met Telfort Internet Plus. Terwijl Tele2 een maand geleden nog op de tweede plaats stond in de categorieën Internet + Bellen abonnementen onder de 360 euro en Internet + Bellen + TV abonnementen onder de 600 euro, is Online ook hier tweemaal een plaatsje gestegen. Wie echter de beste deal wil maken met de totaalpakketten, kan nog altijd kiezen voor het Alles-in-1 Voordeelpakket van UPC.
 
Wellicht kan de opmars van Online Snel Internet het nog spannend maken voor de eerste plaats in de verschillende categorieën. Daar staat tegenover dat Telfort onlangs een supersnel VDSL-abonnement heeft geïntroduceerd, Telfort Internet Max, en tevens de snelheid van Telfort Internet Basis heeft verdubbeld.
 

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.