Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Prijssnelheidstest mei 2011

Leestijd: 1 minuut

De iPing prijssnelheidstest van mei 2011 laat voor de 15e achtereenvolgende maand een nummer 1 positie zien voor Telfort in de categorie internetabonnementen tot € 240,- per jaar. De tweede plaats is inmiddels ingenomen door Tele2 met Internet tot 20Mb. In de categorie Internet + Bellen abonnementen staat Online nog steeds ongeslagen op de eerste positie met het Snel Internet + Bellen Soms pakket. Tele2 heeft de tweede plek in deze categorie opgeëist. In de categorie Internet, Bellen en TV blijft UPC deze maand wederom ongeslagen op de eerste plek in de categorie tot € 600,- staan. In deze categorie heeft Online de tweede plaats moeten afstaan aan Ziggo met het Alles-in-1 Basis pakket.

* In de Prijssnelheidstest voor Internet+Bellen+TV staat het UPC Alles-in-1 Voordeelpakket met Goedkoop naar mobiel nog een stapje hoger. Dit product beschouwen wij echter als een onderdeel van het standaard Alles-in-1 Voordeelpakket.

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.