Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Prijssnelheidstest oktober 2011

Leestijd: 1 minuut

In de uitslag van de Internetten.nl iPing prijssnelheidstest oktober 2011 hebben enkele verschuivingen plaatsgevonden ten opzichte van de vorige maand.

Internet

Het is T-Mobile Online niet gelukt de eerste plaats in de categorie Internet langer dan een maand vast te houden. Toegegeven, de verschillen waren ook niet zo heel erg groot. Telfort Internet Plus heeft als enige in deze categorie de volle 5 punten gescoord.

Internet en Bellen

Ziggo is in deze categorie nog steeds dominant aanwezig met twee pakketten. Een eerste plaats met Ziggo Internet Z3 + Telefonie Z1 en de tweede plaats voor Ziggo Internet Z3 + VolopBellen Avond/Weekend. T-Mobile Online heeft ook in deze categorie haar plaats moeten afstaan aan Telfort die met het Internet Plus en Vast Bellen pakket op de derde plaats staat.

Internet en Bellen en TV

Waar UPC vorige maand met een 25 Mb pakket een derde positie innam, noteert UPC nu een tweede positie met het Alles-in-1 Voordeelpakket van 50 Mb. De eerste en derde positie worden ingenomen door Ziggo met het Alles-in-1 Extra pakket en Internet Z3 + VolopBellen Avond/Weekend. Alle pakketten in de top 3 scoren maximaal in de rating.

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.