Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Prijssnelheidstest oktober 2012

Leestijd: 3 minuten

De prijssnelheidsscore is een combinatie van de gemeten snelheid door iPing en de prijsinformatie afkomstig van Internettten.nl. Naast de metingen, die dagelijks plaatsvinden, zijn er ook voortdurend tariefswijzigingen. Om deze reden wordt de prijs/snelheidsrating maandelijks geüpdatet. Een 5 is de hoogst haalbare score voor een abonnement, d.w.z. de beste verhouding tussen prijs en snelheid.

Een aantal grote providers heeft afgesproken om per 1 januari 2013 ook de realistische internetsnelheden aan de klant te melden. De afspraak is een initiatief van minister Verhagen van Economische Zaken, die het belangrijk vindt dat de consument van tevoren goed geïnformeerd wordt over de diensten van de providers. Goed voorbeeld doet goed volgen zullen we maar zeggen!
 
Prijssnelheidstest september 2012


In de prijssnelheidstest van oktober hebben weer een aantal belangrijke verschuivingen plaatsgevonden. In de categorie Internet wisselen Telfort en Tele2 van positie. Hierdoor komt Telfort op de eerste plaats te staan met het Internet Standaard pakket.
In de categorie Internet & Bellen stijgt ZeelandNet met het Internet Premium + Telefonie pakket verrassend van de derde naar de eerste positie. Telfort handhaaft haar positie op de tweede plaats, T-Mobile komt nieuw binnen op de derde plek.
In de categorie Alles-in-1 wisselen Ziggo en UPC van positie, waardoor UPC op de eerste plaats staat met het Alles-in-1 Voordeelpakket van 60 Mb. Daarnaast komt Ziggo op drie binnen met een tweede Alles-in-1 pakket.

De rangorde is gebaseerd op onderzoek van de afgelopen maand. De kolom met de rode en groene pijlen geeft aan of de actuele score stijgt of daalt ten opzichte van de vorige maand.
Internet
Provider Pakketnaam Prijs 1e jr. Snelheid Mb/s Prijs/snelheid
1 Internet standaard € 265,- 30 / 3
  2 Internet (tot 20Mb) € 171,- 20 /1
3 Snel Internet € 218,46 20 / 1
Internet & bellen
Provider Pakketnaam Prijs 1e jr. Snelheid Mb/s Prijs/snelheid
1 Internet Premium + Telefonie € 387,- 50 / 5
2 Internet Standaard en Vast Bellen € 295,- 30 / 3
3 Snel Internet + Bellen € 234,12 20 / 1
Internet, bellen en tv
Provider Pakketnaam Prijs 1e jr. Snelheid Mb/s Prijs/snelheid
1 Alles-in-1 Voordeelpakket 60 Mb € 561,70 60 / 6
2 Alles-in-1 Extra € 887,01 120 / 10
3 Alles-in-1 Plus € 703,89 60 / 6
Geactualiseerd: vrijdag 24 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.