Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Prijssnelheidstest september 2011

Leestijd: 2 minuten

In de uitslag van de Internetten.nl iPing prijssnelheidstest september 2011 hebben enkele verschuivingen plaatsgevonden ten opzichte van de vorige maand.

Internet

Het is T-Mobile Online met het Snel Internet pakket gelukt om Telfort van de eerste plaats te stoten. Overigens een knappe prestatie van Telfort, die dit resultaat maar liefst 18 keer op naam kon schrijven. Qua prestaties zitten beide pakketten behoorlijk dicht bij elkaar in de buurt. Beide pakketten halen de maximale score van 5.

Internet en Bellen

Ziggo domineert deze categorie met twee pakketten Ziggo Internet Z3 + Telefonie Z1 en Ziggo Internet Z3 + VolopBellen Avond/Weekend. De derde plek is weggelegd voor T-Mobile Online met T-Mobile Online Snel Internet + Bellen Soms. In vergelijk met de gemeten Ping-tijd van de twee Ziggo pakketten is dit laatste pakket niet de beste keus als je van gamen houdt.

Internet en Bellen en TV

Ook in deze categorie noteert Ziggo een eerste positie met het Alles-in-1 Extra pakket en de tweede postie met Internet Z3 + VolopBellen Avond/Weekend. UPC staat deze maand met het Alles-in-1 Voordeelpakket op de derde plaats. Een behoorlijk verschil met de vorige maand, toen UPC met een 120 Mb Alles-in-1 pakket de eerste plaats bezette.

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.