Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Prijsverhoging @Home Breedband

Leestijd: 2 minuten

Met ingang van 10 april wordt het abonnementstarief van @Home Breedband met drie euro verhoogd. De maandprijs komt daarmee op  € 47,95. Eerder werd aangegeven dat de prijsverhoging op 1 april zou ingaan. Nadat -volgens Webwereld- veel kritiek van abonnees binnenkwam over de handelswijze van @Home, is besloten de prijsverhoging niet op 1 april maar op 10 april te laten ingaan. Op de website van de gebruikersvereninging Troublesathome staat ook e.e.a. te lezen over de prijsverhoging.

Volgens het kabelbedrijf is de verhoging  nodig om de kwaliteit te kunnen handhaven. Naar eigen zeggen blijft @Home Kabelinternet ondanks de prijsstijging ten opzichte van concurrenten nog altijd de goedkoopste en snelste breedbandprovider van Nederland.

Op ons Accessproviders overzicht kunnen alle kabelpakketten vergeleken worden en kan men nagaan of bovenstaande bewering juist is. Aanmelding voor de pakketten van de grootste kabelaars is hier eveneens mogelijk wanneer kabelinternet op zijn/haar adres tenminste beschikbaar is. Dit is na te gaan d.m.v. een postcodecheck.

Zoals gemeld is het @Home Basis pakket sneller en goedkoper geworden. Sinds 22 februari 2003 kost het installatiepakket 99 euro. (dit was 179 euro). Vanaf 15 maart 2003 wordt de downloadsnelheid 312 Kb per seconde (dit was 128 Kb per seconde) De prijs van het Basis-abonnement blijft gelijk: 29,95 euro per maand.

Geactualiseerd: donderdag 23 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.