Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Prijsverhoging Chello per 1 mei

Leestijd: 1 minuut

Per 1 mei a.s. bedragen de abonnementskosten voor breedband internet via de kabel met Chello EUR 47,95 per maand (incl. BTW). Dit betekent een stijging van 5,7% t.o.v. de oude prijs van EUR 45,36 per maand. Chello geeft aan dat het noodzakelijk is om deze prijswijziging door te voeren, gezien het feit dat de kosten voor het op peil houden van de kwaliteit zijn toegenomen.

Op onze vergelijkingspagina's kunt u zien dat door deze prijsstijging de abonnementskosten van de kabelinternetdienst van UPC aardig dicht in de buurt zijn gekomen van de goedkoopste ADSL abonnementsvormen.

UPC heeft aangegeven haar klanten de komende dagen per e-mail op de hoogte te brengen van het nieuws.

Tot en met 31 mei a.s. geldt er nog wel een introductieaanbieding met 50% korting op de installatiekosten (na korting EUR 45,15) en krijgt u gratis de Labtec Axis-002 stereo computer headset t.w.v. € 44,95. Klik hier voor het inschrijfformulier.

Geactualiseerd: donderdag 6 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie