Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Prijsverlaging en snelheidsverhoging bij Multikabel

Leestijd: 2 minuten

Multikabel, het kabelbedrijf met een netwerk in Noord-Holland, verhoogt in februari 2004 de snelheid van de meeste van haar kabelinternetabonnementen. Per 1 februari gaan tevens een aantal tarieven omlaag.

Multikabel wijzigt opnieuw de specificaties van haar kabelinternetproducten. In oktober 2003 zijn de snelheden en prijzen aangepast en vanaf februari kunnen abonnees van Multikabel nog sneller surfen en downloaden en bij de meeste abonnementen ook voor een lager abonnementstarief.

De downloadsnelheid van het Family abonnement verdubbelt van 384 Kbps naar 768 Kbps. De andere breedbandabonnementen wijzigen ook. Zo gaat de downloadsnelheid van Power van 1024 Kbps naar 1536 Kbps en de upload wordt verhoogd van 128 Kpbs naar 360 Kbps. De abonnementskosten voor Power gaan per 1 februari omlaag van € 46,- naar € 43,- per maand.

De uploadsnelheid van het XL-lerate abonnement wordt verhoogd van 512 Kbps naar 768 Kbps. Bovendien betalen abonnees vanaf februari maandelijks € 16,- minder want het tarief gaat omlaag naar € 69,-. De download van 4096 kbps blijft vooralsnog ongewijzigd.

Ook wijzigt het tarief voor X-tra, de abonnementsvorm met de hoge uploadsnelheid, van € 99,- in € 85,-. De specificaties van 1536 kbps downstream en 1024 kbps upstream wijzigen niet.

Multikabel heeft haar abonnees per e-mail geïnformeerd over de wijzigingen. Easy en Family abonnees die verder voor 1 maart 2004 overstappen naar Power of een andere hogere abonnementsvorm, krijgen een webcam cadeau. Deze actie geldt ook voor Power-abonnees die overstappen op XL-lerate. 

Op Internetten.nl zijn de wijzigingen al ingevoerd en in het Accessprovidersoverzicht, waar ook de pakketten van andere kabelaars vergeleken kunnen worden. Opgemerkt dient te worden dat u uw kabelprovider niet zelf kunt kiezen! Ziet u na het vergelijken bijvoorbeeld een betere aanbieding bij @Home, Chello of Casema, dan betekent dat nog niet dat kabelinternet van die aanbieders op uw adres beschikbaar is! De kabelnetten zijn namelijk nog niet, in tegenstelling tot het telefoonnet, vrijgegeven. U bent dus gebonden aan de kabelaanbieder die in uw woongebied kabeldiensten levert.

Wilt u weten of Multikabel, Chello, Casema of @Home op uw adres beschikbaar is, dan vult u na het aanvinken van Kabel in het Accessprovideroverzicht uw postcode in, waarna de beschikbare pakketten getoond worden.

N.b. Niet alle kabelaanbieders, zoals Zeelandnet en Kabelfoon bijvoorbeeld,  hebben een postcodecheck.

Geactualiseerd: donderdag 6 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie