Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Prijswijziging en zenderuitbreiding bij @Home

Leestijd: 3 minuten

Per 1 mei is er een prijswijziging doorgevoerd voor TV Digitaal Extra van @Home. Het abonnement is toen met één euro per maand verhoogd naar € 9,95. De prijs van een 2e abonnement is € 4,- gebleven. Tegelijkertijd zijn er nieuwe zenders bijgekomen. 
 
Het zenderpakket van TV Digitaal Extra is uitgebreid met 4 nieuwe Nederlandse zenders namelijk Omega TV, Geloven, Sterren.nl en Opvoeden doe je zo. Meer informatie over deze zenders treft u hieronder aan.

Om plaats te maken voor de nieuwe zenders heeft per 1 mei een hernummering plaatsgevonden van de zenders. Dit gebeurde automatisch, dus hier hoefde u niets voor te doen. 
 
Nieuwe zenders:
 
OmegaTV
OmegaTV, 24 uur per dag 7 dagen in de week afgestemd op God. OmegaTV is de plek voor mensen die meer willen weten over Christen-zijn. Naast de EO zullen ook andere omroepen zoals b.v. ZvK, NCRV, kRO/RKKetc een bijdrage aan het kanaal leveren.

Geloven
Het themakanaal Geloven, gemaakt door de NCRV, gaat vanuit de protestants-christelijke traditie op zoek naar spiritualiteit en zingeving. Het richt de camera op mensen die ergens voor staan. Die niet bang zijn te dromen van een betere wereld. Die strijden tegen onrecht en onverschilligheid. Voor wie spiritualiteit onmisbaar is in het leven van alledag. Geloven stelt vragen als: Waarom geloven we eigenlijk? Wat zijn de overeenkomsten tussen ons geloof en andere wereldreligies? Hoe kunnen we vorm geven aan onze overtuiging? De kijker wordt actief betrokken bij het themakanaal en kan zelf videomateriaal insturen.
 
Sterren.nl
Op Sterren.nl zijn de beste Nederlandse artiesten te bewonderen en te beluisteren. Naast clips en uitzendingen uit het rijke TROS-archief is er ruimte voor nieuw materiaal en wordt aanstormend Nederlands muziektalent een podium geboden op 24-uurs muziekzender Sterren.nl.
 
Opvoeden doe je zo
'Opvoeden doe je zo' is de titel van het themakanaal waarmee de KRO - in nauwe samenwerking met de andere publieke omroepen -ouders en andere opvoeders wil inspireren. De basis voor het kanaal wordt gevormd door opvoedprogramma's van de verschillende omroepen, die de afgelopen jaren (tot zeer recent) te zien zijn geweest: variërend van het EO-programma 'Schatjes' tot 'Puberruil' van de KRO en ‘Bij ons thuis’ van Teleac-NOT. Dat betekent: 24 uur per dag, zeven dagen in de week televisie over de opvoeding van baby’s en pubers en alles wat daar tussen zit. De Publieke Omroep presenteert via dit themakanaal een eigen, gevarieerd aanbod.

Controleer via de postcodecheck of digitale tv van @Home beschikbaar is op uw adres.
U kunt TV Digitaal Extra van @Home online bestellen en 2 maanden gratis en vrijblijvend proberen. Bovendien profiteert u dan van de exclusieve actie!

Probeer Internet, Telefonie en/of Digitale TV van @Home nu 2 maanden gratis en vrijblijvend

Geactualiseerd: donderdag 25 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie