Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Prijswinnaar bekend!

Leestijd: 2 minuten

Het was voor de jury een redelijk eenvoudige opgave om de prijswinnaar van de providerlogoquiz te bepalen, aangezien er slechts 1 persoon alle 26 antwoorden goed had!
Veruit het grootste struikelblok bleek de letter N van Versapoint te zijn! Ook lastig waren de B(BaBXL) de C(Cable and Wireless) de D(DeHeeg) de E(Easynet) de S(Scarlet) de T(Smartserver) en de X(Grafix).
Een tip van ons voor de desbetreffende providers: profileer je logo nog meer, d.m.v. bannering bijvoorbeeld op www.internetten.nl ;-)
Tussen de honderden inzendingen zaten talrijke leuke, interessante en bruikbare tips die helaas niet beoordeeld hoefden te worden, omdat in de eerste plaats 26 goede antwoorden bepalend zouden zijn voor de prijs. Van veel tips zullen we echter dankbaar gebruik maken (o.a. vaker prijsvragen op de site zetten;-)), opdat de site nog beter wordt voor de bezoekers! Alle tipgevers: hartelijk dank!

Wout Huntjens is de gelukkige prijswinnaar met de volgende tip:

"Mogelijkheid om te selecteren op PHP, Perl en MySQL lijkt me wel handig"

De tip was weliswaar niet spetterend, noch nieuw voor ons, maar als je uit honderden inzendingen als enige 26 logo's goed hebt, is dat een hele prestatie!
Hartelijk gefeliciteerd Wout en veel "wireless" internetplezier met de prijs, die thuisgestuurd zal worden!


Geactualiseerd: vrijdag 8 juni 2001
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.