Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Provider enquête: inbelabo´s nog steeds aan top

Leestijd: 2 minuten

In het eerste kwartaal van 2002 hebben ca. 2.200 Internetgebruikers meegedaan aan de enquête van www.providerenquete.nl.

Na controle bleven 1.900 formulieren over. Op het enqueteformulier kon men aangeven hoe men dacht over de kwaliteit van de Internetverbinding, helpdesk, Usenetservice en de faciliteiten voor het opzetten van een eigen homepage.

In Smallzine stond al in 1997 te lezen dat Paul van Zwieten sinds september 1996 de kwaliteit van Nederlandse providers onderzoekt!

Ziehier zijn oordeel over het eerste kwartaal van 2002:

De inbelabonnementen blijven het onverminderd goed doen, met name Plex, MyWeb en Xs4all scoren wederom hoog. Cistron, tot op heden altijd goed voor een top 3 notering is (tijdelijk?) uit de uitslag verdwenen. Voor deze provider zijn ditmaal onvoldoende formulieren (minder dan 20) binnengekomen om mee te dingen naar de prijzen.
ADSL is over de gehele linie nog steeds de best gewaarde toegangsvorm, maar het verschil met de waardering voor inbelabonnementen wordt steeds kleiner. Een snelle internetverbinding (ver)went blijkbaar snel.
Bij de kabelproviders valt op dat @home steeds verder wegzakt. Quicknet valt positief op door de stijgende lijn van de afgelopen tijd vast te houden en is nu na Zeelandnet de best gewaardeerde kabelprovider. Over de helpdesk van Chello (UPC) is internettend Nederland momenteel het minst tevreden.

Op de website kan men de volledige uitslag lezen.
Geactualiseerd: vrijdag 12 april 2002
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.