Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Provider Shock Media speelt vandaag Sinterklaas

Leestijd: 1 minuut

Internetbedrijf Shock Media uit Elst houdt op vijf december een eendaagse actie 'die in Nederland nooit eerder is vertoond' aldus het persbericht.

Om zowel particulieren als bedrijven kennis te laten maken met de diensten van Shock Media is het op Sinterklaasdag mogelijk om – voor een duur van zes maanden - een gratis domeinnaam met kwaliteitshosting aan te vragen.

Alain Götz, Sales Manager bij Shock Media verklaart: "Deze actie betekent voor ons een flinke investering. We willen benadrukken dat er geen sprake is van het spreekwoordelijk addertje onder het gras. Potentiële klanten kunnen het gratis pakket zes maanden lang gebruiken. Binnen vier maanden moeten ze beslissen of ze ook na dat half jaar klant bij ons willen blijven. Op deze manier bieden we hen de mogelijkheid om kennis te maken met onze produkten en diensten, zonder dat ze daarvoor eerst veel geld moeten betalen."

De actie is getiteld "Sinterklaas is helemaal gek geworden". Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alain Götz, tel. 0481-350516.
Om de pakketten te vergelijken kunt u kijken in ons hostingprovidersoverzicht.
Geactualiseerd: donderdag 6 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.