Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Provider Stipte past alles-in-1 aan

door Jeanet Woldring

Provider Stipte -voorheen Scarlet- voert een aantal wijzigingen door in de alles-in-1 pakketten. Zowel prijzen als snelheden worden per direct aangepast. Een opmerkelijke verandering is dat Stipte geen lijnhuur meer in rekening brengt als je geen traditionele KPN lijn hebt. De meeste providers hebben dit al veel eerder afgeschaft. Lees hieronder de overige wijzigingen.

Internetpakketten
Hoewel de provider aan Internetten.nl heeft laten weten dat de wijzigingen per direct zijn ingegaan, is de website op moment van schrijven nog niet helemaal aangepast. Volgens de provider zijn de pakketten voortaan zo opgebouwd dat je je pakket kunt uitbreiden in stappen van 5, 10 of 15 euro. De downloadsnelheid van het goedkoopste internetpakket is verhoogd naar 30 Mbps, dit was 20 Mbps. Er zijn er nu drie pakketten leverbaar op basis van haalbare snelheden in de woning: tot 30, 50 of 80 Mbps. 

Geen lijnhuur meer
Bij Internet Only wordt er geen lijnhuur meer in rekening gebracht als een klant geen traditionele KPN lijn meer heeft. Stipte is een van de laatste providers (zo niet de allerlaatste) die de kosten voor lijnhuur nog altijd in rekening brengt bij de eindgebruiker. Al sinds 2005 hebben consumenten niet meer per se een abonnement van KPN nodig om te kunnen bellen of internetten.

Glasvezel
Verder heeft Stipte internet via glasvezel tot 500 Mbps toegevoegd aan alle internetpakketten mits dit leverbaar is bij de klant. Bij One en Family pakketten worden standaard 100 gratis belminuten geleverd van vast naar vast en mobiel (NL) ter waarde van 12,50 euro per maand.

Modem
Standaard wordt de Fritz!Box 7360 modem geleverd voor ADSL, VDSL en glasvezel. Optioneel is de Fritz!Box 7490 bij te bestellen voor 5 euro extra per maand

Monteur
Bij elk pakket is er een optie om de installatie te laten doen door een monteur. Een basisinstallatie kost 69,95 euro en voor een VIP installatie moet 149,95 euro betaald worden. Zowel bij Stipte Family als bij Stipte Family iTV is de basisinstallatie tijdelijk gratis.

TV
De nieuwe abonnementsprijs voor Stipte TV (Digitenne) gaat naar 11,95 euro per maand (was 11,11). Een extra TV settopbox voor DTV (Digitenne) en ITV wordt 8 euro per maand (DTV en ITV). Het opnemen pakket voor Family ITV wordt 5 euro extra per maand. 
 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie