Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Publishnet verhoogt ADSL snelheid niet

Leestijd: 1 minuut

Internetprovider Publishnet gaat de aangekondigde ADSL snelheidsverhoging van BBned niet doorvoeren.

In plaats hiervan zal de provider de prijzen van zijn ‘ADSL Economy’-abonnement verlagen. Volgende week maakt de provider de nieuwe tarieven bekend. Het goedkoopste Economy ADSL pakket kost momenteel € 42, met een downloadsnelheid van 512Kbit/s en uploadsnelheid van 256 Kbit/s. 

Publishnet op haar website: "Wij denken dat wij onze klanten hiermee het beste van dienst zijn en tevens de kwaliteit van onze diensten gewaarborgd blijft. De komende week zullen we de nieuwe tarieven op deze plaats bekend maken en op welke wijze en voor welke abonnees we de prijsverlagingen gaan invoeren."

De aankondiging van BBNed om de snelheid van haar ADSL-netwerk te verhogen, zorgde eerder deze week voor enige opschudding bij afnemers van BBNed. De providers vrezen een forse stijging van het dataverkeer, zonder hiervoor te worden gecompenseerd.

Geactualiseerd: donderdag 6 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie