Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Vergelijken loont; hoge actiekortingen KPN en Ziggo

door Margot Meendering 1 reactie Leestijd: 2 minuten

We wisten het al langer, maar vergelijken loont! Providers wijzigen regelmatig de prijzen en kortingen van hun abonnementen om nieuwe klanten te lokken. Zo kan het zijn dat je tientallen euro’s extra bespaart als je wisselt van internet-  en tv-abonnement.

Nieuwe kortingsacties Ziggo en KPN

De twee grootste providers, Ziggo en KPN, hebben hun kortingsacties aangepast. Hierdoor krijgen nieuwe klanten hoge kortingen als ze naar een van deze providers overstappen.

KPN is gestopt met zijn SuperWifi actie, waarbij twee WiFi-extenders ter waarde van 199 euro gratis werden aangeboden bij een nieuw 1-jarig internetabonnement. Je kon hiervoor kiezen of voor 3 maanden 50 procent korting op het abonnement. In plaats daarvan krijg je nu de eerste 6 maanden 50% korting op KPN Hussel met internet en TV.

Ziggo biedt nieuwe klanten, naast een korting van 3 of 5 maanden, een heel jaar lang een gratis TV-pakket aan. Je kunt kiezen tussen Ziggo Sport of Ziggo Movies en Series XL.

Vergelijken loont

Als nieuwe klant kun je dus veel besparen op je internet en tv abonnement. Bekijk de verschillen tussen de oude en nieuwe acties van KPN en Ziggo in onderstaande tabel.

Logo KPN ziggo logo
Oude actie

Gratis Wifipunten t.w.v. € 199
of 3 maanden 50% korting op internet + tv

1e 3 of 5* maanden voor € 39,95
(+ 1 extra maand korting of 12 maanden gratis pakket) 

Nieuwe actie 6 maanden 50% korting op internet + tv 1e 3 of 5* maanden voor € 39,95 én 12 maanden gratis extra tv pakket.
* het aantal maanden korting is afhankelijk van welk abonnement je kiest.


Bij KPN krijg je dus 3 maanden extra korting ten opzichte van de vorige actie. De korting van Ziggo is gebaseerd op een abonnement met een extra TV pakket. Heb je geen behoefte aan een extra TV pakket? Dan kan het voordeliger zijn om voor een andere provider te kiezen. In onze vergelijker kun je erachter komen welk abonnement voor jou de beste en goedkoopste keuze is.

Geactualiseerd: vrijdag 26 augustus 2022

Margot Meendering
Margot Meendering Online content marketeer

Margot was tot juni 2022 werkzaam als Online productspecialist Telecom bij Internetten.nl. Door het verwerken van de producten en diensten in onze vergelijkingen is Margot snel telecom expert geworden. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan in het ondersteunen van onze klanten via de klantenservice. Ze weet hierdoor veel van vaste en mobiele telecom zaken. Vandaar dat je haar naam nog kunt tegenkomen bij telecom gerelateerde artikelen en nieuwsberichten.

Reacties (1)

Geplaatst door: gerrie van de ven ()

Goedemiddag,

Kun je als Ziggoklant ook als gast bij Kpn komen??

Opmerking van de redactie op 19-03-2020
Bedankt voor je reactie. Je Netflix account is niet gelinkt aan de internetprovider die je hebt. Je kunt dus, als Ziggo klant, een profiel aanmaken op het Netflix account van iemand die KPN klant is.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.