Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Vergelijken loont; hoge actiekortingen KPN en Ziggo

door Margot Meendering 1 reactie

We wisten het al langer, maar vergelijken loont! Providers wijzigen regelmatig de prijzen en kortingen van hun abonnementen om nieuwe klanten te lokken. Zo kan het zijn dat je tientallen euro’s extra bespaart als je wisselt van internet-  en tv-abonnement.

Nieuwe kortingsacties Ziggo en KPN

De twee grootste providers, Ziggo en KPN, hebben hun kortingsacties aangepast. Hierdoor krijgen nieuwe klanten hoge kortingen als ze naar een van deze providers overstappen.

KPN is gestopt met zijn SuperWifi actie, waarbij twee WiFi-extenders ter waarde van 199 euro gratis werden aangeboden bij een nieuw 1-jarig internetabonnement. Je kon hiervoor kiezen of voor 3 maanden 50 procent korting op het abonnement. In plaats daarvan krijg je nu de eerste 6 maanden 50% korting op KPN Hussel met internet en TV.

Ziggo biedt nieuwe klanten, naast een korting van 3 of 5 maanden, een heel jaar lang een gratis TV-pakket aan. Je kunt kiezen tussen Ziggo Sport of Ziggo Movies en Series XL.

Vergelijken loont

Als nieuwe klant kun je dus veel besparen op je internet en tv abonnement. Bekijk de verschillen tussen de oude en nieuwe acties van KPN en Ziggo in onderstaande tabel.

Logo KPN ziggo logo
Oude actie

Gratis Wifipunten t.w.v. € 199
of 3 maanden 50% korting op internet + tv

1e 3 of 5* maanden voor € 39,95
(+ 1 extra maand korting of 12 maanden gratis pakket) 

Nieuwe actie 6 maanden 50% korting op internet + tv 1e 3 of 5* maanden voor € 39,95 én 12 maanden gratis extra tv pakket.
* het aantal maanden korting is afhankelijk van welk abonnement je kiest.


Bij KPN krijg je dus 3 maanden extra korting ten opzichte van de vorige actie. De korting van Ziggo is gebaseerd op een abonnement met een extra TV pakket. Heb je geen behoefte aan een extra TV pakket? Dan kan het voordeliger zijn om voor een andere provider te kiezen. In onze vergelijker kun je erachter komen welk abonnement voor jou de beste en goedkoopste keuze is.

Margot Meendering

Online content marketeer
Margot Meendering
Ik ben Margot, sinds juni 2019 werkzaam als online content marketeer bij de Bencom Group. Ik schrijf graag over nieuwe ontwikkelingen in de telecom branche. Mijn naam kom je tegen bij artikelen over telecom gerelateerde zaken.

Reacties (1)

Geplaatst door: gerrie van de ven ()

Goedemiddag,

Kun je als Ziggoklant ook als gast bij Kpn komen??

Opmerking van de redactie op 19-03-2020
Bedankt voor je reactie. Je Netflix account is niet gelinkt aan de internetprovider die je hebt. Je kunt dus, als Ziggo klant, een profiel aanmaken op het Netflix account van iemand die KPN klant is.

Reageren

Google ReCaptcha
Beveiligd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden

Navigatie