Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ruim 1 miljoen KPN Alles-in-1 klanten

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

KPN heeft in het tweede kwartaal 82 duizend nieuwe interactieve tv-abonnees en 30 duizend nieuwe glasvezelklanten mogen verwelkomen. In totaal heeft de provider nu 1,1 miljoen klanten met een alles-in-1 pakket voor interactieve tv, bellen en internet. Dit blijkt uit de vandaag gepubliceerde cijfers van KPN.

Ruim een miljoen Alles-in-1 klanten

Het afgelopen kwartaal is het aantal ‘triple play’ klanten met 54 duizend gegroeid naar 1,131 miljoen. Op dit moment heeft 42 procent van de klanten een 3-in-1 pakket met interactieve tv, bellen en internet. In hetzelfde kwartaal van 2012 was dit slechts 30 procent. 

Ook het marktaandeel van breedband en interactieve tv is gegroeid. Zo is het breedband marktaandeel in een jaar tijd van 39% naar 41% gestegen en groeide het marktaandeel van interactieve tv van 19% naar 24%. Dit heeft KPN te danken aan de 82 duizend nieuwe interactieve televisie abonnees.  In het tweede kwartaal heeft KPN daarnaast ook nog eens 30 duizend nieuwe glasvezelklanten aangesloten. Het totaal aantal glasvezelklanten bedraagt nu 429 duizend.

Quad Play

KPN Compleet is het quad play aanbod van KPN met daarin bellen, internet, televisie én mobiele telefonie. Dit concept is vrij nieuw en aan het eind van het tweede kwartaal telde KPN zo’n 55 duizendKPN Compleet klanten. Dit pakket biedt extra voordelen voor klanten met een Alles-in-één pakket én een of meerdere mobiele abonnementen.

Geactualiseerd: donderdag 23 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.