Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

SBS 'Vooruitkijken' bij KPN en Telfort vanaf 8 april

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

SBS komt vanaf 8 april met 'Vooruitkijken' voor Interactieve TV-kijkers van KPN en Telfort. In de nieuwe dienst worden Video On Demand items van een bepaalde serie die eerder dan de live uitzending worden aangeboden. De prijzen van een uitzending liggen tussen de 2,49 euro en 2,99 euro en zijn duurder dan de ‘normale’ Programma gemist items.

Selectie van series

Het gaat om een selectie van het SBS aanbod wat in Vooruitkijken wordt aangeboden. De series waarvan nu afleveringen eerder worden aangeboden zijn: Celblok H, NCIS, Dokter Hart, Jane the Virgin, Gouden Bergen, Longmire, Extant The Big Bang Theory, Scorpion, Hawaii-Five.

Vindbaarheid

De nieuwe dienst wordt aangeboden in een speciale categorie onder de SBS zenders in Programma Gemist. Dezelfde items kunnen ook gevonden worden onder alle programma’s. SBS Vooruitkijken zal niet worden aangeboden via iTV Online.

Geactualiseerd: woensdag 22 februari 2023

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.