Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Scarlet nu nieuw draadloos modem

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Internetprovider Scarlet is begonnen met de uitlevering van draadloze modems aan nieuwe klanten. Bestaande klanten zullen vanaf het einde van dit jaar ook een nieuw draadloos Fritz! modem van AVM krijgen wanneer hun modem vervangen moet worden in verband met bijvoorbeeld een defect.

Voorwaarden
Dit voorjaar heeft de provider de beslissing genomen te gaan wisselen van standaard modem. Het nieuwe modem moest aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo wilde de provider een draadloos WIFI modem, mede op verzoek van klanten. De modems moesten geschikt zijn voor ADSL en VDSL, al dan niet in combinatie met respectievelijk VoDSL of VoIP. Daarnaast moest het modem ook klaar zijn voor eventuele toekomstige diensten zoals glasvezel.

Deze heeft Scarlet gevonden en is zodoende een overeenkomst aangegaan met AVM voor de levering van nieuwe zogeheten Fritz! modems. Naar eigen zeggen zijn tests met deze modems vorige week succesvol afgerond.

Gratis in bruikleen
Volgens de provider heeft dit modem een groot aantal mogelijkheden. Scarlet gebruikt nu in ieder geval de belangrijkste. In de toekomst wil het bedrijf in ieder geval meer diensten gaan aanbieden en ondersteunen. Klanten krijgen het draadloos modem kosteloos in bruikleen.

Scarlet aan kop in TOP 5
Sinds deze week staat Scarlet op de eerste plek in de TOP 5 Internet + Bellen. Het 2-in-1 abonnement kost 25 euro per maand en de eerste drie maanden betaal je de helft. De provider vraagt geen aansluitkosten en het modem is gratis in bruikleen. Met deze actie is Scarlet op jaarbasis net iets goedkoper dan Online, Tele2 en Telfort. De laatste heeft maandenlang het goedkoopste 2-in-1 abonnement van Nederland gehad.  

Meer info en bestel: Scarlet One Internet en Bellen

Geactualiseerd: dinsdag 4 februari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.