Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Scarlet verlengt samenwerking Eredivisie Live

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Scarlet blijft tot en met juli 2013 Eredivisie Live uitzenden. Volgens de aanbieder is Eredivisie Live voor een deel van de klanten een voorwaarde om een Scarlet Digitale TV-abonnement af te sluiten.

De samenwerking tussen Scarlet en Eredivisie Live is niet exclusief gesloten voor het huidige Digitale TV-product van Scarlet maar in de overeenkomst wordt al rekening gehouden met geplande uitrol van interactieve TV door Scarlet. 

Bij de start van het nieuwe voetbalseizoen zal Scarlet Eredivisie Live weer actief gaan promoten. Een abonnement kost € 12,50 per maand en is maandelijks opzegbaar. Dezelfde prijs voor deze zender betaalt u bij Digitenne van KPN en UPC*. CanalDigitaal is met € 11,95 iets goedkoper terwijl de overige aanbieders allemaal meer vragen voor Eredivisie Live. Ziggo spant de kroon met € 16,95 per maand. 

Scarlet biedt digitale televisie aan via de ether vanaf € 7,95 per maand en is daarmee goedkoper dan Digitenne van KPN. Scarlet Family, het alles-in-1 abonnement met televisie+internet+telefoon+mobiel wordt aangeboden voor € 29,95 per maand.
 

Geactualiseerd: donderdag 23 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.