Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Septemberacties internet, bellen en tv

door Jeanet Woldring Leestijd: 3 minuten

Voor de maand september hebben we de beste aanbiedingen voor Internet, Bellen en TV weer op een rijtje gezet. Hiermee worden de goedkoopste abonnementen van Nederland bedoeld die daarom in de TOP 5 op Bellen.com, Internetten.nl en Totaalwijzer.nl staan.

Goedkoopste Internetabonnement
Voor internet staat Telfort met Internet Plus niet meer als goedkoopste in de TOP 5. Dankzij een actie van Online (1e 6mnd. € 100 korting) heeft deze aanbieder Telfort van de eerste plaats verdrongen. Online Snel Internet kost het eerste half jaar slechts een tientje per maand (daarna 24 euro) waarvoor men een internetverbinding met een snelheid tot 20 Mbps krijgt. 

Exclusieve actie voor Internetten.nl
Wie net zo snel én ook goedkoop wil internetten, kan het beste naar Tele2 gaan. Deze provider geeft met Internet tot 20 Mb de eerste 3 maanden 10 euro korting per maand en 65 euro cashback als exclusieve actie. Dat wil zeggen u krijgt die 65 euro alleen als u overstapt via Internetten.nl. 

Goedkoopste Internet+Bellen abonnement
Tele2, Online enTelfort staan eveneens in de TOP 5 Internet+Bellen. Ook in deze categorie is Online het voordeligst.

Goedkoopste Totaalpakket: Internet+Bellen+TV
De beste deal heeft nog altijd Tele2:  de actie is wegens succes verlengd tot 1 oktober. Wie nu overstapt naar InteractieveTV, Internet & Bellen van Tele2 kan op jaarbasis tot 340 euro besparen vergeleken met 3 losse contracten. Bij dit 3-in-1 pakket krijgt u een snelheid van maar liefst (tot) 50 Mb, mits beschikbaar.

Anders krijgt u 20 Mb wat altijd nog tweeënhalf keer zo snel is dan het Voordeelpakket van KPN, dat op de tweede plek staat en op jaarbasis ruim 100 euro meer kost. Gaf KPN de vorige maand nog een halfjaar korting, nu is dat teruggebracht tot 3 maanden. Nieuw is dat u er gratis Interactieve TV Online bij krijgt d.w.z. dat u de 20 meest populaire zenders ook op uw PC of iPad kunt bekijken.

Op plek 3 staat het Alles-in-1 Voordeelpakket van UPC. Dit pakket kost de eerste 3 maanden 36 euro per maand, daarna een tientje meer. Plek 4 is voor CanalDigitaal Alles-in1 Basis waarbij de internetverbinding via KPN verloopt en u tv kijkt via de schotel. Online sluit de TOP 5 met Goedkoop Internet + Bellen Soms + HDTV. Bij dit tweejarig abonnement kijkt u eveneens tv via de schotel.

Niet elk abonnement is op ieder adres leverbaar. Door uw postcode in te vullen, kunt u controleren welk pakket beschikbaar is op uw adres. Dat kan via de Belwijzer Internet+Bellen op Bellen.com, via de postcodecheck op Internetten.nl of via Totaalwijzer.

Geactualiseerd: donderdag 23 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.