Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

snelheidsverhoging @Home nog voor de zomer

Leestijd: 1 minuut

Nog voor de zomer van 2005 zullen de snelheden van alle @Home internetdiensten verhoogd worden. De prijzen van de internetabonnementen veranderen hierdoor niet. De snelheidsverhogingen zullen per product stapsgewijs worden doorgevoerd, zo meldt de kabelaar deze week.

De proefabonnementen-actie loopt ook nog steeds: wie nu gebruik maakt van een proefabonnement van @Home kan de kwaliteit van de kabelinternetproducten 2 maanden lang zèlf testen voor €35.  Men kan dan 24 uur per dag online zijn zonder downloadlimiet en ontvangt het installatiepakket gratis. En wie het abonnement niet wil voortzetten, kan het kosteloos weer opzeggen.

klik hier voor meer informatie over de kabelabonnementen. Het goedkoopste @Home abonnement Budget kost € 17,95 per maand (onbeperkt downloaden tot 256 kbit/s), terwijl het duurste Breedband pakket € 47,95 is, waarbij u zonder beperkingen net zoveel muziek, films en foto's kunt downloaden als u wilt. Family en Basis zijn de abonnementsvormen die daar qua snelheid en prijs tussenin zitten.

U kunt zonder extra kosten bestellen via Internetten.nl. Doorloop hiervoor met enkele muisklikken het STAPPENPLAN NAAR BREEDBAND

Geactualiseerd: donderdag 6 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.