Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Snelheidsverhoging chello starter, easy en light

Leestijd: 1 minuut

Chello introduceert brederband, de nieuwe norm voor up- en downloaden'

UPC heeft goed nieuws aan het begin van dit nieuwe jaar voor breedband kabelinternetters. Vanaf vandaag 6 januari is van chello starter en easy de downloadsnelheid verhoogd. Chello light profiteert het meest van de verhoging, want van dit breedbandabonnement verdubbelt zowel de upload- als de downloadsnelheid.

 product oud  nieuw
 Up/Down  Up/Down
 chello starter  64/128 Kbps  64/256 Kbps
 chello easy  128/400 Kbps  128/512 Kbps
 chello light  256/1 Mbps  512/2 Mbps

Alle bestaande klanten hebben de nieuwe snelheid sinds vanmorgen gekregen. Nieuwe klanten krijgen de nieuwe snelheden per direct. De prijs van de abonnementen blijft onveranderd, evenals de specificaties van de duurdere abonnementen chello Classic en chello Plus.

In oktober vorig jaar verhoogde chello de snelheid van zijn duurste pakketten al. Chello Classic werd toen verhoogd van 2560/384 Kbps naar 4096/1024 Kbps. Het Plus-pakket werd van 4608/512 Kbps naar 8192/1024 Kbps opgeschroefd.

Online aanmelden
Wie in het gebied woont waar chello beschikbaar is, kan online een abonnement afsluiten en direct profiteren van de snelheidsverhogingen én van de actievoordelen. Bovendien geldt voor kabelbreedband 'try & buy: proberen zonder risico. Eventueel kan internet via chello gecombineerd worden met digitale telefonie van UPC voor extra voordeel. 

Geactualiseerd: donderdag 6 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.