Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Sonera stopt met ADSL voor particulieren

Leestijd: 1 minuut

Na vier maanden stopt Sonera alweer met het aanbieden van ADSL aan particuliere internetters. Volgens Sonera vereist het systeem grote investeringen, terwijl de marges voor de consumentenmarkt te klein zijn. De zakelijke markt, waarvoor Sonera met Versapoint in zee is gegaan, is daarentegen wel winstgevend.
De bestaande abonnees zullen worden overgeheveld naar Xs4all, die eveneens van MxStream gebruik maakt. Momenteel heeft deze provider 6000 actieve ADSL internetters, terwijl er nog 9000 op de wachtlijst staan. Xs4all wil de enkele honderden Sonera klanten uiterlijk 16 maart verhuisd hebben. Voor de klanten die nog op de wachtlijst staan, blijft de aanbieding – de eerste vier maanden gratis abonnement + een gratis configuratie van de computer- geldig.
Zie voor meer ADSL informatie: www.bellen.com. Binnenkort worden de providers die ADSL aanbieden ook met hun desbetreffende pakketten op www.internetten.nl vergeleken.

Geactualiseerd: maandag 24 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie