Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Speedlinq verdubbelt snelheden ADSL

Leestijd: 2 minuten

Speedlinq verdubbelt de ADSL-snelheden, terwijl de tarieven gelijkblijven. De in 2002 opgerichte Internet Service Provider die zich  richt op de verkoop van breedbandaansluitingen, heeft dit gisteren bekendgemaakt. 

De ADSL All-in abonnementen die via het netwerk van BaByXL (Tiscali Wholesale) verlopen, worden in snelheid verdubbeld, terwijl de maandtarieven niet hoger worden.

Zo is het lichtste pakket dat voorheen 512/256 Kbit/s was, nu verhoogd naar 1024/512 Kbit/s voor een maandprijs van vijfentwintig euro. Er geldt geen datalimiet en in de zomervoordeel-actieperiode tot 1 augustus betaalt men de eerste drie maanden € 14,95 waarbij er geen aansluitkosten zijn en het modem gratis is. Ook is het spam- en virusfilter gratis. Bij de 3 zwaardere pakketten geldt eveneens de snelheidsverdubbeling en de zomervoordeel actie. Voor meer specificaties wordt u naar de volledige ADSL ranglijst op Internetten.nl verwezen, waar de pakketten ook met elkaar en die van andere providers vergeleken kunnen worden. Bij beschikbaarheid kunnen de pakketten online besteld worden.

Ook de Comfort abonnementen, die via het KPN netwerk verlopen, en daardoor voor meer internetters beschikbaar, zijn aantrekkelijker geworden. Behalve dat de snelheden hiervan onlangs door KPN zijn verhoogd, heeft Speedlinq de abonnementskosten verlaagd. Deze actie loopt eveneens tot 1 augustus.

Qua uploadsnelheid is Speedlinq All-in 1024 (nu 2048) als snelste breedbandpakket getest, zo blijkt uit het laatste nummer van WinMagazine. In het aprilnummer dat met name gewijd is aan digitale fotografie, is het All-in abonnement het snelst wat betreft het verzenden van foto's over het net.

Geactualiseerd: donderdag 6 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.