Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Studenten.net gestart met snel studenten ADSL

Leestijd: 2 minuten

Vanaf vandaag biedt Studenten.net als enige in Nederland speciaal voor studenten de snelste en goedkoopste ADSL breedband internettoegang. Zo laat BaByXL, onderdeel van Tiscali, in een persbericht weten.

Studenten.net, een online community en ISP voor studenten,  en BaByXL Broadband DSL zijn een samenwerkingsverband aangegaan waardoor studenten kunnen profiteren van extra snel internetten tegen lage tarieven.

Studenten ADSL is geschikt voor zowel individueel als gezamenlijk gebruik in studentenhuizen. Met behulp van de bijgeleverde router is het voor studenten eenvoudig om de aansluiting te delen met huisgenoten. Om alle huisgenoten maximaal te laten profiteren van de ADSL verbinding biedt Studenten.net in vergelijking met andere providers extra veel snelheid tegen lage tarieven. Door de nauwe samenwerking met het breedbandbedrijf BaByXL kan Studenten.net bovendien gegarandeerde snelheden bieden en worden geen extra kosten in rekening gebracht bij zwaar gebruik.

 “Studenten.net biedt een breed pakket met voor studenten interessante en betaalbare diensten. Snel internet is erg gewild onder studenten en past daar dus goed in. De huidige ADSL tarieven liggen voor studenten nog betrekkelijk hoog. Door de samenwerking met BaByXL zijn wij in staat om Studenten ADSL zeer scherp aan te bieden. De Megasnel variant leent zich bijvoorbeeld  uitstekend voor gebruik door vier personen. Het maandtarief per gebruiker ligt dan op slechts €15. Dit bedrag ligt ruim de helft onder de prijs van het goedkoopste ADSL product dat via andere providers beschikbaar is”   aldus Heinrich Naumann van Studenten.net.

Studenten ADSL is in twee varianten verkrijgbaar: Studenten ADSL Supersnel (eur 29,95 p/m) en Studenten ADSL Megasnel (eur 59,95p/m). Bij de ‘Supersnel’ variant worden snelheden gerealiseerd van respectievelijk 512/128 down- en upstream en bij ‘Megasnel’ lopen deze topsnelheden op tot 1024/256.

Meer informatie over de specificaties is te vinden -overigens al vanaf 27 januari- in ons Access providers overzicht waar de pakketten ook met andere te vergelijken zijn. 

Geactualiseerd: donderdag 23 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie