Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

T-Mobile heet vanaf nu Odido

door Els Werkman Leestijd: 1 minuut

T-Mobile Nederland gaat vanaf 5 september 2023 verder als Odido. Dit geldt voor de merken T-Mobile en Tele2 mobiel. Tele2 is hiermee als merk verdwenen. Alleen de naam verandert, de rest blijft vooralsnog ongewijzigd. De dochters Ben en Simpel blijven actief onder hun eigen naam.

odido-logo.jpg

Samen hebben deze merken circa 8 miljoen klanten in Nederland. Daarnaast  is Odido meteen ook één van de grootste aanbieders op de glasvezelinternetmarkt in Nederland; de provider is op weg om internet- en tv-diensten via glasvezel aan meer dan 6 miljoen huishoudens aan te bieden.

Odido heeft een nieuwe missie: iedereen moet op een veilige en plezierige manier kunnen meedoen met de technologie van vandaag en morgen. Bij Odido staat niet de technologie centraal, maar de mens. 

We gaan de informatie op onze website zo snel mogelijk aanpassen.

Geactualiseerd: dinsdag 5 september 2023

Els Werkman
Els Werkman Sitemanager Telecom

Als sitemanager telecom ben ik verantwoordelijk voor alle informatie op de telecomvergelijkers. Ik ben telecomspecialist. Weet alles over de telecomproducten en diensten die op Bellen.com en Internetten.nl vergeleken worden. Voordat ik bij de Bencom Group in dienst kwam heb ik van 1996 tot 2006 bij een grote mobiele provider gewerkt. En een jaar bij een kleine zakelijke telecom aanbieder. Hierdoor ben ik  inmiddels meer dan 25 jaar werkzaam op de telecommarkt. En kan daardoor met recht een expert genoemd worden.

Reageren

Beveiligd met reCAPTCHA - Privacy - Voorwaarden
Google ReCaptcha

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.