Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

T-Mobile met mobiel internet tegen vaste prijs

Leestijd: 3 minuten

T-Mobile biedt als eerste Nederlandse mobiele aanbieder onbeperkt internet op mobiele telefoons voor een vaste prijs van € 9,50 per maand. Hierbij geldt geen datalimiet. Onder het motto Web 'n' Walk hebben klanten voortaan onbeperkt toegang tot het hele internet en e-mail op hun mobiele telefoon. 

Marketing Directeur Pim van der Feltz, : 'Steeds meer mensen willen buitenshuis toegang hebben tot dezelfde informatie als thuis, zonder beperkingen en tegen een vooraf afgesproken bedrag. T-Mobile biedt daarom toegang tot het open internet zonder de beperkingen van een mobiel portal. Voor een bedrag van slechts € 9,50 per maand kunnen zij overal in Nederland met een mobiele telefoon op het internet surfen. Zo kunnen ze waar en wanneer ze willen vrijwel alles doen wat zij gewend zijn te doen op internet: snel informatie zoeken, het nieuws volgen, de huizenwebsite raadplegen, online bieden op tweede handsartikelen of een vakantie boeken. Met zeer laagdrempelige, directe toegang tot het internet zoals iedereen dat kent, heb je voortaan altijd internet op zak. Ons mobiele portal t-zones blijft bestaan. Gebruikers kunnen hier zonder abonnement terecht voor allerlei informatie en downloaddiensten, zoals ringtones, wallpapers en videoclips.'

T-Mobile werkt samen met Google en Ilse Media om het open mobiele internet verder vorm te geven.  Zo is een echt mobiele internet-startpagina ontworpen die aangepast is aan de beeldgrootte van mobiele telefoons.  Deze startpagina kan overigens door alle mobiele internetters worden gebruikt. T-Mobile biedt echt open internet, dus staat het iedereen vrij ook een andere pagina als startpagina in te stellen.

'T-Mobile Pocket Internet Totaal' zoals de dienst heet, is alleen verkrijgbaar op speciale toestellen uit de T-Mobile MDA- en SDA-reeks.  Bijvoorbeeld in combinatie met een Relax abonnement vanaf 150 minuten en een MDA Compact of de nieuwe SDA. Deze toestellen onderscheiden zich door de grote schermen en de meest optimale browser.

T-Mobile probeert met scherpe prijzen om de mobiele internetter aan zich te binden. De operator ondervindt op dit gebied de nodige concurrentie van Telfort die een veel snellere variant via Edge biedt. In tegenstelling tot KPN en Vodafone biedt T-Mobile nog geen breedband internet via UMTS aan. Wel introduceerde T-Mobile enkele maanden geleden als eerste een flatfee wifi-abonnement aan voor twintig euro per maand voor abonnees en tien euro meer voor niet-abonnees. Daarmee moet mobiel breedband op ADSL-snelheid mogelijk zijn via lokale draadloze netwerken, de zogenaamde HotSpots van T-Mobile. Deze zijn ondermeer te vinden bij alle Nederlandse McDonald's restaurants. In het nieuwe abonnement is gratis mobiele toegang tot de T-Mobile HotSpots inbegrepen. Volgend jaar wil T-Mobile komen met HSDPA, een snelle variant van UMTS.

Meer informatie over de speciale T-Mobile toestellen: Toestelwijzer

Geactualiseerd: donderdag 11 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie