Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Talpa zet internetsite in als tweede zender

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Talpa gaat zijn internetsite inzetten als tweede zender naast het familiekanaal dat in augustus van start gaat. Op de site komen onder meer games, chatrooms, streaming videobeelden en films op aanvraag. Dit meldt het FD naar aanleiding van John de Mol's presentatie* van de tv-zender gisteren.

'Over een paar jaar is er geen onderscheid meer tussen televisie en internet', zei De Mol. In de Talpa-plannen gaan ook de mobiele telefoon en radio een belangrijke rol spelen. Hetgeen nu vooral via de televisie wordt verspreid, zal straks via meerdere platformen zoals internet en mobiel worden verzonden. 

Behalve een internetsite wil De Mol digitale betaalzenders in de markt zetten. Ook wil hij meerdere open kanalen. Het gisteren onthulde logo bestaat uit tien cirkels in de vorm van de cijfertoetsen op afstandsbediening en telefoon.

Het nieuwe tv-station komt met vele bekende formules. Zo gaat Talpa TV Big Brother, het spelletje 5 tegen 5, Barend & Van Dorp, Kopspijkers, Expeditie Robinson, de Soundmixshow en spelprogramma's als Eén tegen honderd en Miljoenenjacht uitzenden. 

Het 'nieuwe Studio Sport' gaat 'Eredivisie: De Wedstrijden' heten en wordt gepresenteerd door Humberto Tan en Wilfred Genee. Op het gebied van drama komt Talpa met Gooische Vrouwen van  Linda de Mol.

Als actualiteitenprogramma zal vanaf 15 augustus iedere werkdag om 19.00 uur N.S.E. worden uitgezonden. N.S.E. staat voor Nieuws, Sport en Entertainment. Beau van Erven Dorens, Humberto Tan, Bridget Maasland en Wilfred Genee bespreken samen met deskundigen het nieuws van de dag. Eerder op de dag om 18.00 uur is er Thuis: een dagelijks 'personality magazine', gepresenteerd door Gordon, Winston Gerschtanowitz, Angela Groothuizen en Froukje de Both.

* De presentatie is te bekijken op www.talpa.tv

Geactualiseerd: woensdag 22 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie