Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tariefsverhoging Ziggo standaard tv abonnement

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Per 1 februari verhoogt kabelbedrijf Ziggo de prijs van het standaard tv abonnement (Televisie Z1).  Deze gaat met 50 eurocent per maand omhoog. 

Hierdoor gaat dit abonnement € 16,95 per maand kosten. Het Z1-abonnement is het instapabonnement van Ziggo. Alle digitale diensten die bij Ziggo kunnen worden afgenomen gaan alleen in combinatie met dit abonnement. Uitzondering is Alles-In-1* van Ziggo waarin het Z1-abonnement al in is opgenomen.
 
Via het Z1-abonnement kan men naar 60 digitale televisie- en radiozenders kijken en luisteren. Ook zijn de HD-kanalen Nederland 1, 2, 3 en Eurosport bij het Z1-abonnement inbegrepen. 

Om televisie in de slaapkamer of elders in huis te kunnen bekijken zijn bij dit abonnement 30 analoge televisiekanalen zonder extra kosten beschikbaar.

* Wie voor 1 februari overstapt naar Alles-in-1 van Ziggo kan supervoordelig voor € 149 het Installatiepakket Interactieve HD Recorder erbij nemen. Dat is € 310 korting op dit installatiepakket.

Geactualiseerd: woensdag 22 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.