Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tele2 en Grolsch samen in muziektelevisie

Leestijd: 2 minuten

Tele2 en bierbrouwer Grolsch hebben een overeenkomst gesloten voor het aanbieden van muziektelevisie. Het muziekkanaal is te zien via Grolschmusic.nl en op Grolsch Music via Tele2 TV en biedt onder andere compilaties van diverse dance events, festivals als Lowlands en in de toekomst registraties van muziekconcerten.

Grolsch start deze samenwerking met Tele2 omdat het telecombedrijf de beelden van muziekregistraties die in het bezit zijn van Grolsch, kan uitzenden via een eigen tv-zender. De bierbrouwer heeft gekozen voor Tele2 omdat zij een voorloper is op het gebied van interactieve televisie, zo laat het persbericht weten.

“Sinds de lancering van Tele2 TV in maart dit jaar blijft Tele2 televisie kijken vernieuwen”, aldus Günther Vogelpoel van Tele2. “De samenwerking met Grolsch laat zien dat televisie maken een nieuw tijdperk is ingegaan; Tele2 maakt het voor bedrijven met unieke content mogelijk om hun eigen TV kanaal te lanceren.”

Tele2 TV klanten kunnen de beelden van Grolschmusic.nl nu gratis beluisteren en bekijken in digitale kwaliteit op Tele2 TV. De programma’s kunnen op elk moment gestart worden en klanten kunnen de beelden vooruitspoelen en pauzeren zo vaak als zij willen.

Zie ook: TOTAALWIJZER voor het vergelijken van INTERNET + BELLEN + DIGITALE TV

Geactualiseerd: woensdag 22 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie