Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tele2 Eredivisie Voetbal bij kabelbedrijven

Leestijd: 2 minuten

Kabelbedrijven bieden nu Tele2 Eredivisie Voetbal aan via kabel. Sinds 29 september bieden kabelbedrijven Tele2 Live Eredivisie Voetbal aan via de digitale pakketten. Dit is het resultaat van een overeenkomst tussen Tele2 en de belangrijkste Nederlandse kabelbedrijven, waaronder UPC, Casema, @Home, Multikabel, CAIW en Delta.

Door deze overeenkomst kunnen digitale kabelkijkers nu ook Tele2 Live Eredivisie Voetbal afnemen. Aangezien alle Sport1-abonnees via de kabel per direct ook Tele2 Live Eredivisie Voetbal ontvangen, zal het aantal huishoudens waar live naar voetbal gekeken kan worden naar verwachting bijna verdubbelen.

Tevens is het ook voor de meer dan één miljoen digitale kabelabonnees mogelijk om een Tele2 Eredivisie Voetbal abonnement te nemen. Op korte termijn zal er op zaterdag en zondag ook een live studioprogramma door Tele2 aan de uitzendingen van de wedstrijden worden toegevoegd. Dit programma zal worden gepresenteerd door Kees Jansma en John van Vliet en van analyses worden voorzien door onder meer Wim Kieft en Marc van Hintum.

Klanten van de kabel hebben drie mogelijkheden om het Tele2 Live Eredivisie Voetbal af te nemen: Tele2 Live Eredivisie Voetbal als stand-alone product; Tele2 Live Eredivisie Voetbal samen met Sport1 en Film1; en Tele2 Live Eredivisie Voetbal samen met Sport1. De producten zijn binnenkort ondermeer te bestellen via Tele2 en via de verschillende kabelbedrijven.

Tele2 Vision
Tele2 gaat daarnaast de premium sport en filmzenders Sport1 (Sport1 en Sport1 Extra) en Film1 (vier kanalen) doorgeven via haar interactieve televisiedienst Tele2 Vision. Hiermee komt dit sport- en filmaanbod na de kabel en satelliet nu ook beschikbaar op IPTV. De doorgifte is het gevolg van een overeenkomst tussen Tele2 en de beide premium TV-zenders. Kijkers kunnen Sport1 en Film ontvangen door een abonnement af te sluiten bij Tele2.

Geactualiseerd: woensdag 22 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.