Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tele2 komt met TV Light

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Het kleinst mogelijke tv-pakket zonder vetrandjes. Zo noemt Tele2 TV Light, het nieuwe abonnement voor tv met minder zenders. In ruil voor het inleveren van de extra zenders krijg je 2 euro korting per maand. Het nieuwe Alles-in-1 abonnement is sinds 8 juli verkrijgbaar voor 32 euro per maand, de eerste 3 maanden 15 euro per maand. Hiermee staat Tele2 bovenaan in de TOP 5 goedkoopste Alles-in-1 pakketten.

TV Light en TV Basis

Klanten betalen voor TV Light 32 euro per maand inclusief de verplichte abonnementskosten voor Internet en Bellen, terwijl dat voor TV Basis 34 euro per maand is. Tele2 stelt dat veel mensen die extra zenders nooit bekijken, waardoor ze meer zenders hebben dan ze nodig hebben.

20 meest populaire zenders

TV Light bevat alleen twintig van de meest bekeken zenders, in plaats van de 47 zenders die TV Basis biedt. Van die twintig zenders zijn er 14 in HD. Het gaat onder meer om de publieke omroepen, RTL, SBS, maar ook Eurosport, National Geographic en Discovery Channel. Verder krijg je standaard toegang tot Online TV, Programma Gemist en de Videotheek.

Campagne

Met de introductie van TV Light start Tele2 een campagne om Nederlanders bewust te maken van het fantastische aanbod op tv en van hun eigen kijkgedrag. Tele2 doet dit onder meer door Tele2 TV Advies, waarin Hans van der Togt de hoofdrolrol speelt.

TOP 5 goedkoopste alles-in-1 pakketten

Zowel voor TV Light als TV Basis geldt een actie: de eerste 3 maanden € 15 per maand en geen aansluitkosten. De actie geldt tot 1 oktober en is alleen voor nieuwe klanten. Hiermee zijn deze twee Alles-in-1 pakketten momenteel de goedkoopste van Nederland.

Tele2 Alles-in-1 abonnementen vergelijken? Doe de postcodecheck op Totaalwijzer.nl

Geactualiseerd: donderdag 9 juli 2015

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.