Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tele2 nu goedkoopste internetpakket

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Tele2 kan weer iets aan zijn prijzenkast toevoegen. Haalde Tele2 in januari en februari de beste prijssnelheidsscore, in maart staat de provider pontificaal bovenaan in de TOP 5 goedkoopste internetpakketten op Internetten.nl. Dankzij de actie waarbij je de eerste 9 maanden een tientje per maand betaalt in plaats van 26 euro heeft Tele2 concurrent T-Mobile van de eerste plaats verdrongen. 

Alleen Tele2 en T-Mobile in TOP 5
Voor Tele2 Internet tot 20 Mb komen de totale jaarkosten nu op 168 euro. Dat scheelt bijna 50 euro met T-Mobile Snel Internet. In de TOP 5 goedkoopste internetpakketten staan nu alleen de 'T-providers' Tele2 en T-Mobile, zowel bij de langzamere als de snelle abonnementen.

Telfort, wiens naam toevallig(?) ook met een T begint, staat op de 6e plek met Internet Instap en bij de snellere abonnementen op de 7e plek met Telfort Internet Standaard. 

TOP 5 goedkoopste internetpakketten 

 Goedkoop internetpakket bestellen? Vul uw postcode in en check de beschikbaarheid op uw adres
 

Geactualiseerd: woensdag 22 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.