Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tele2 ook weer digitale tv via ether

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Binnenkort maakt Tele2 het mogelijk om digitale televisie via de ether af te nemen. Deze dienst, met de naam Digitale TV, zal zowel in combinatie met internet als met internet en telefonie worden aangeboden. Het televisieproduct is vergelijkbaar met Digitenne van KPN.

Wat kost het?
Internet (tot 20Mbps)  en tv kost 34,50 euro per maand. De eerste zes maanden kost het pakket 17,50 euro per maand. Alles-in-1 (Internet + bellen + tv) kost 38,50 euro per maand, de eerste negen maanden 20 euro per maand. Naast Internet tot 20 Mbps, biedt Tele2 ook internet waarmee snelheden tot 50 Mbps behaald kunnen worden. De aansluitkosten voor digitale TV bedragen 9,95 euro.

Ter vergelijking: het basispakket Televisie, Internet & Bellen van Tele2 kost de eerste zes maanden 15 euro per maand en daarna  42,50 euro per maand. Televisie bestaat in dit pakket uit IPTV.

Herintroductie
Tele2 bood in 2008 ook al digitale televisie via de ether aan, en heeft nu besloten om de dienst opnieuw op te starten. Volgens de provider willen sommige consumenten een eenvoudig digitaal pakket. Het aanbod van de nieuwe digitale dienst bestaat uit 28 televisiezenders en 23 radiozenders. 

Verschil met interactieve TV
Het verschil met interactieve televisie vanTele2 is dat er bij deze vorm van digitale tv minder mogelijkheden zijn en minder zenders worden aangeboden. Zo is uitgesteld kijken of video on demand bijvoorbeeld niet mogelijk. Daarom is digitale tv van de provider in een pakket ook een paar euro goedkoper dan interactieve televisie. 

Geactualiseerd: woensdag 22 mei 2013

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.