Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Telfort en UPC beste score prijs-snelheid

door Jeanet Woldring

UPC komt als beste uit de bus in de prijs/snelheid score op Internetten.nl. Telfort scoort in de goedkoopste prijsgroep als beste. 

Op Internetten.nl staan de werkelijke snelheden van alle internetpakketten, zoals gemeten door iPing. Tevens vindt u er een prijs/snelheid rating. De score is een combinatie van de werkelijke snelheid met de prijsinformatie afkomstig van Internetten.nl. Iedere maand. Naast de metingen, die dagelijks plaatsvinden, zijn er ook voortdurend tariefswijzigingen. Om deze reden wordt de prijs/snelheidsrating maandelijks geupdate.  

Per 15 oktober staat UPC in alle categorieën bovenaan, behalve in de goedkoopste prijsgroep. Daar scoort Telfort Internet tot 20 Mb het best.Eerder kwamen Tele2 en Online als beste uit de bus. Kijken we alleen naar de prijs, dan is Tele2 Internet & Bellen de goedkoopste volgens Internetten.nl. Wie via deze site bestelt, ontvangt 25 euro extra korting.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie