Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Telfort en UPC beste score prijs-snelheid

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

UPC komt als beste uit de bus in de prijs/snelheid score op Internetten.nl. Telfort scoort in de goedkoopste prijsgroep als beste. 

Op Internetten.nl staan de werkelijke snelheden van alle internetpakketten, zoals gemeten door iPing. Tevens vindt u er een prijs/snelheid rating. De score is een combinatie van de werkelijke snelheid met de prijsinformatie afkomstig van Internetten.nl. Iedere maand. Naast de metingen, die dagelijks plaatsvinden, zijn er ook voortdurend tariefswijzigingen. Om deze reden wordt de prijs/snelheidsrating maandelijks geupdate.  

Per 15 oktober staat UPC in alle categorieën bovenaan, behalve in de goedkoopste prijsgroep. Daar scoort Telfort Internet tot 20 Mb het best.Eerder kwamen Tele2 en Online als beste uit de bus. Kijken we alleen naar de prijs, dan is Tele2 Internet & Bellen de goedkoopste volgens Internetten.nl. Wie via deze site bestelt, ontvangt 25 euro extra korting.

Geactualiseerd: donderdag 6 augustus 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie