Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Telfort, HP en Postbank met mobiel internet

Leestijd: 2 minuten

Telfort, HP en de Postbank introduceren een speciale actie voor mobiel internetten. Alle bedrijven, stichtingen en verenigingen met een zakelijke Postbankrekening ontvangen voor 179 euro een HP Business Notebook, pc-kaart met antenne en een Nokia 6021 mobiele telefoon.

In combinatie met Breedband van Telfort op basis van EDGE en een Zakelijk Telfort abonnement van 100 belminuten kunnen ondernemers overal in Nederland mobiel internetten en bellen voor 47 euro per maand.

"Mobiel internet is voor veel MKB-ers vaak een ingewikkelde aangelegenheid. De aanschaf van een laptop en langdurige UMTS- of WiFi-contracten kunnen de kosten van een kleine ondernemer vaak enorm opvoeren. Om deze groep ondernemers tegemoet te komen maken we mobiel internet eenvoudig en tijdelijk extra voordelig", aldus Robbert Ledeboer, Director Sales en Marketing Telfort.

Voor 47 euro per maand kunnen zakelijke Postbank klanten vrijwel onbeperkt onderling bellen met collega's en andere Telfort klanten. Daarnaast met Breedband van Telfort overal in Nederland internetten tot een maximum van 1 GB datagebruik per maand. Bij gemiddeld gebruik is dit voldoende voor alle e-mailverkeer of 100 uur surfen per maand.

Overal waar mobiel gebeld kan worden met Telfort, kan men dus ook internetten via de laptop. Bijvoorbeeld e-mailen, online klanten helpen, bestellingen doen en internetbankieren. Breedband van Telfort is ook te gebruiken op alle buitenlandse EDGE netwerken, waarmee Telfort een roamingovereenkomst heeft, waaronder bijvoorbeeld de favoriete vakantielanden Frankrijk, Griekenland, Italië, Turkije, Verenigde Staten en Canada.

Meer informatie over de actie en algemene voorwaarden is terug te vinden op postbank.nl/zakelijk/telfort. Voor de actie die geldt tot en met 6 december 2005 is ook een speciaal telefoonnummer opengesteld: 0900-2026050 (10 cent p/m).

Geactualiseerd: woensdag 22 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.