Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Telfort Internet Plus met Digitenne van KPN

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Telfort introduceert Digitenne van KPN. Het digitale televisieproduct wordt niet los geleverd, maar alleen als onderdeel van een pakket met internet Plus en vaste telefonie. Het contract voor digitale tv loopt via KPN voor de standaardprijs van 8,50 euro per maand.

Gemak en voordeel
Volgens Telfort zijn mensen steeds meer op zoek zijn naar één totaalpakket voor internet, bellen en televisie, omdat dit gemakkelijk is en omdat dit vaak voordeliger uitpakt. "En als echt voordeelmerk willen wij natuurlijk graag aan deze behoefte voldoen!" 

Het voordeel zit em bij Telfort echter alleen in het gemak en niet in de prijs. Wie het totaalpakket van Telfort bestelt, krijgt namelijk alleen korting op het internetgedeelte. Dezelfde korting (eerste halfjaar 9,95 euro i.p.v. 24,95 per maand) krijg je ook als je alleen internet Plus bestelt.

De combinatie Internet, vaste telefonie en digitale televisie via Digitenne van KPN is, inclusief verschillende kortingen, mogelijk vanaf € 28,40 per maand.  Telfort geeft het volgende rekenvoorbeeld:

Telfort internet Plus (tot 20 Mb)

 € 9,95 per mnd
(na 6 mnd € 24,95 per mnd)

+ Vast bellen  € 9,95 per mnd
+ Digitenne van KPN  € 8,50 per mnd
Totaal  € 28,40 per mnd
(na 6 mnd € 43,40 per mnd)

 

Geactualiseerd: woensdag 22 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.