Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Telfort positief over test Interactieve TV

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Telfort is positief over het verloop van de test aangaande interactieve televisie. De pilottest is op 1 juni gestart en het bedrijf is tevreden over de eerste resultaten. De 200 deelnemers aan de testpilot gaven interactieve televisie van Telfort een 8 als rapportcijfer.

Telfort test de tevredenheid over het gebruik en de beleving van interactieve televisie en de ervaring met de aflevering en installatie. Zoals het aansluitproces, de kwaliteit van het tv-signaal en de ervaring met de afstandsbediening.

Positieve scores
Uit de testresultaten blijkt dat bij 83% van de klanten het aansluiten soepel verloopt. 76%  vindt de deskundigheid van de monteur goed, bij 96% werkt de tv-verbinding goed en een evengroot deel van de klanten beoordeelt het opnemen met een voldoende of hoger.

Aandachtspunten
Er zijn ook aandachtspunten. Zo werden sommige installatiepakketten onvolledig afgeleverd bij klanten. Telfort heeft een extra controle ingesteld om dit vanaf nu te voorkomen. 

De afstandsbediening werd als onhandig ervaren. Deze is inmiddels vervangen door een nieuw exemplaar dat positief wordt beoordeeld. Sommige klanten geven aan dat het tv-menu nog niet snel genoeg reageert op de afstandsbediening. Telfort  zegt dit te begrijpen 'want we willen natuurlijk allemaal super snel kunnen zappen.' Het bedrijf bekijkt hoe de snelheid verhoogd kan worden.

Alles-in-1
Telfort wil in de nabije toekomst interactieve televisie in een Alles-In-1 pakket gaan aanbieden. Momenteel biedt de provider de mogelijkheid Digitenne te bestellen bij een internetpakket. Wie nu voor Internet Plus of Internet Max kiest, kijkt de eerste 6 maanden gratis digitale tv via Digitenne.

Zie TOTAALWIJZER voor internet, bellen en tv in één 

 

Geactualiseerd: donderdag 6 augustus 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.