Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Telfort voordelig glasvezel in ruim 400 plaatsen

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Vanaf heden levert Telfort glasvezelverbindingen in meer dan 400 plaatsen in Nederland waar glasvezel beschikbaar is. In het Brabantse dorp Budel zijn de eerste klanten inmiddels aangesloten. Vorig jaar mei startte de provider met de uitrol van glasvezel in geselecteerde gebieden. Uit onze vergelijking blijkt dat Telfort de voordeligste alles-in-1 glasvezel pakketten biedt.

Netwerk van de toekomst
In eerste instantie gaat Telfort Alles-in-1 glasvezelpakketten aanbieden in de gemeenten waar acties lopen om minimaal 30 procent van de inwoners op glasvezel te laten intekenen. Pas als die drempel is gehaald, wordt het netwerk daadwerkelijk aangelegd.

Glasvezel (FttH) wordt het netwerk van de toekomst genoemd. Kies je nu voor glasvezel, dan ben je klaar voor de toekomstige ontwikkelingen zoals 3D-televisie, aldus Telfort. Daarnaast biedt glasvezel het voordeel dat uploaden net zo snel gaat als het downloaden. Bestanden kunnen daardoor snel worden binnengehaald, maar ook net zo snel weer verstuurd worden. Ongeacht het aantal gebruikers op het netwerk, want met glasvezel heeft iedere klant een eigen internetverbinding.

Digitale en analoge tv
Telfort biedt drie verschillende alles-in-1 glasvezel pakketten. Het basispakket met (analoge en digitale) tv,  internet en bellen kost 45 euro per maand. 

Laagste maandprijs
Toch liever interactieve tv? Dat kan voor 50 euro per maand met Alles-in-1 glasvezel Interactief. Hiermee heeft Telfort de laagste maandprijs van Nederland voor wat betreft glasvezel, zoals blijkt uit onze Alles-in-1 vergelijking. Beide pakketten hebben een internetsnelheid van 50 Mb. Het derde pakket, alles-in-1 Interactief Extra kost 60 euro met een snelheid van 100 Mb.

Als bijkomend voordeel noemt Telfort dat bij het Alles-in-1 glasvezelpakket alle tv's en radio’s gewoon werken via de bestaande (coax) kabels die klanten veelal in huis hebben.

Meer info en bestel: Telfort Alles-in-1 glasvezel (check de beschikbaarheid)
 

Geactualiseerd: woensdag 22 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.